public.jpeg
 

Köket

Varje vistelse på slottet brukar leda till en njutbar stund i restaurangens salonger.

Foto: Lotta Gray @vimmelmamman

Foto: Lotta Gray @vimmelmamman

Oavsett om det är en klassisk hotellfrukost efter en god natts sömn, en affärslunch eller en 5-rätters middag med viner från vår källare, så är detta en fantastisk miljö att inmundiga mat och dryck.

Det som en gång i tiden var gästernas sviter i slottsbyggnaden, är idag de salonger vi använder för besökande matgäster. Hela 80 kuvert kan vi duka upp denna våning med, sedan finns även Källarvalvet och Balsalen för större sällskap som vill sitta tillsammans.

I samråd med våra gäster sätter vi meny för större evenemang och är alltid noga med avvikande kost och allergier. Vårat kök är vanligtvis ej öppet för allmänheten, men det går alltid bra att höra av sig då vi kan ha några bord lediga.

Våra menyförslag är baserade på grödor och jaktens säsonger, vilket inte alltid är så lätt att förutspå. Vi ber därför om överseende med meny för evenemang långt fram i tiden. Detta för kvalité, miljö och hållbarhet.

På Garpenbergs Slott lägger vi stor vikt vid val av produktion, råvaror, transport och hantering. Därför är det viktigt för oss att ha ett kök som levererar en högkvalitativ produkt var gång. Med ett stort kök som kan hantera stora mängder gäster, utan att behöva vika en tum på kvalité, skapar vi allt från affärsluncher, middagar till stora banketter.

Namn *
Namn
 

GARPENBERGS SLOTT RESTAURANG

public.jpeg